nederlands | english
schaduw
over ons  

Zalsman B.V.

Zalsman B.V. is een regionaal, nationaal en internationaal opererend grafimediabedrijf in Zwolle. Inmiddels werken meer dan 110 vakmensen in deze familieonderneming, geleid door Herman en Hugo Verlind. Vanaf 1857 in Kampen, en sinds 2010 nog centraler gevestigd in Zwolle. Van daar uit worden bedrijven en organisaties in onder andere zorg, onderwijs en overheden voorzien van druk- en printwerk. Door slimme ICT-toepassingen gebeurt dat op duurzame en logistieke wijze.

Zalsman Groningen B.V.
Met dezelfde mentaliteit en mogelijkheden worden klanten vanuit het noorden bedient door Zalsman Groningen. Sinds 1998 werken daar 30 vakmensen onder leiding van Gert Jan Boers op hoog grafisch niveau. Annet Landkroon is als commercieel directeur het gezicht van dit veelzijdige bedrijf. Naast de voor Zalsman vanzelfsprekende drukkwaliteit is men in Groningen gespecialiseerd in digitaal print. Zalsman Zwolle en Zalsman Groningen werken samen, vullen elkaar aan waar nodig en zijn elkaars vertrouwde back-up.
Voor meer informatie: ga naar www.zalsmangroningen.nl

Zalsman Kampen B.V.
Zalsman heeft een samenwerkingsovereenkomst met IMpact (sociale werkvoorziening) in Kampen. Samen met onze collega's van Zalsman Kampen, waar onder de bezielende leiding van Gerwin de Vries en Willem Scheffer, werkgelegenheid wordt geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, staan wij voor je klaar. In samenwerking met IMpact bieden wij, vanuit de Participatiewet, in alle bedrijven van de Zalsmangroep volop kansen aan mensen op het gebied van werkervaring en reïntegratie. Sinds kort is Zalsman partner van De Normaalste Zaak en lid van MVO Nederland, organisaties die zich sterk maken voor inclusief ondernemerschap en duurzaam verantwoord ondernemen. 
Voor meer informatie: ga naar www.zalsmankampen.nl

Zalsman Innovative Print
Zalsman Innovative Print gebruikt geavanceerde inkjet technologie en software oplossingen om marketeers in staat te stellen massa individueel te communiceren. Persoonlijk, met meer respons, klanten en merkbinding. Door online en offline communicatie te verbinden en gebruik te maken van Big Data. De Innovative Print oplossingen worden geleverd door een team van consultants en programmeurs. Als partner betrokken, van conceptontwikkeling tot realisatie en distributie. Samen met de grafische en logistieke faciliteiten bij de Zalsman Groep uniek in Nederland. Alle communicatiekanalen worden benut, van e-mail en landingspagina tot een volledig persoonlijke actiefolder, magazine of catalogus. Meetbaar en resultaatgericht. 
Voor meer informatie: www.zalsmanprint.nl


schaduw


Wij van Zalsman